[vc_row][vc_column][vc_column_text]TERMS AND CONDITIONS OF USE
TRANSPORTSKADOR
Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen.
LEVERANSSÄKERHET
Jive Company skickar alltid en orderbekräftelse till mailen du angivit innan vi skickar varorna till dig.
Våra paket skickas med Schenker och Bussgods.
Fraktkostnad:
Fraktkostnad är rundt 99:00 kr
Jive Company använder två fraktsätt, de vi använder finns beskrivna nedan.

BREV
Mindre beställningar levereras som brev.

POSTPAKET
Följande gäller vid e-post avisering.
• Används vid leverans med Postpaket eller Brevpostförskott
• Ett epostmeddelande skickas till dig samma dag försändelsen ankommer utlämningsstället, vilket i normala fall är första vardagen efter det att vi skickat försändelsen
• Är försändelsen inte hämtat efter tre dagar får du en påminnelse via epost
• Är försändelsen fortfarande inte hämtad efter tio dagar får du en påminnelse via brev-avi
• OBS! Du behöver alltid legitimera dig då paketet hämtas

KÖPVILLKOR
– Alla priser inkl 25% moms.
– Alla paket skickas med Schenker , Bussgods eller Posten
– När allting är klart och du har gjort din beställning skickas automatiskt en orderbekräftelse till den mail adress du uppgivit.
– Ange noga artiklarnas nummer/namn, färger, storlekar mm vid beställning.
– Vi tar emot order per telefon via brev, e-mail, eller webbutik och e-mail.
– Vid reklamation eller fel leverans, ring oss innan varan skickas tillbaka.
– Vi förebehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnader med mera, totalt 250 kr för outlösta paket.
FRAKTAVGIFT
– Vi skickar ditt paket till närmaste postutlämningsställe där du får betala din order när du hämtar ut den.
– Fraktfritt vid beställningar för 1000kr eller mer
-Vid postförsökttbetalning tillkommer en posten avgift på 50kr
RETURER
Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. När du skickar tillbaka någonting, bifoga uppgifter om ordernummer och om du vill byta varan eller få pengarna tillbaka. Ångerrätten gäller ej för cd-skivor eller om förpackningen öppnats eller förseglingen brutits. Bytes- och returrätten gäller inte heller på underkläder. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Billigaste sättet att skicka tillbaka på förutom vanligt brev är postorderretur, då uppger du kolli ID nummer så skriver Posten ut en adresslapp med rätt adressuppgifter. Kom ihåg att spara kollinumret för att kunna spåra din retur. Om det rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan. När du har betalat med kontokort och vill returnera din vara så gör vi en retur mot det kontokort som användes vid köpet. Har du handlat på postförskott så behöver vi namnet på en bank, clearing- och kontonummer så att vi kan göra en insättning på ditt konto.
Har du frågor om något, vill ha hjälp eller kolla hur det går med din order, kan du alltid nå oss på tel 036-123131 eller jive@jivecompany.se
KONSUMENTKÖPLAGEN
ÅNGERRÄTT – 14 DAGAR INOM SVERIGE.
När du som konsument handlar i en affär har du ingen laglig rätt att ångra köpet. Om du däremot köper något på postorder, via telefon, TV, Internet eller vid hemförsäljning har du 14 dagars ångerrätt inom Sverige. Genom distansavtalslagen, som började gälla år 2000, har du fått ett förstärkt konsumentskydd vid så kallade distansavtal och hemförsäljningsavtal. Lagen innehåller bland annat krav på att näringsidkaren ska ge information och nya regler om konsumentens ångerrätt.
DISTANSAVTAL
Om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du enligt distansavtalslagen en ångerrätt som ger dig möjlighet att inom 14 dagar ångra köpet. Efter det att du har skickat tillbaka varan ska näringsidkaren snarast, och senast inom 30 dagar, betala tillbaka det du har betalat.
Ångerfristen börjar löpa den dag du tagit emot varan, och när det gäller en tjänst den dag då avtalet om tjänsten träffades.
Ångerfristen börjar dock inte löpa förrän du fått den information som säljaren enligt lagen är skyldig att ge dig. Du har bland annat rätt att få information om din ångerrätt. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Näringsidkaren ska alltid betala returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Om näringsidkaren inte hämtar varan eller materialet eller fullgör hela sin betalningsskyldighet inom tre månader från den dag då ångerfristen började löpa, får du behålla varan eller materialet utan att betala något.
LEVERANSSKYLDIGHET
Näringsidkaren ska lämna varan eller, om det är en tjänst, avsluta uppdraget inom 30 dagar från den dag du gjorde din beställning. Det är emellertid möjligt att avtala om en annan skälig tidsgräns för leveransen. Om näringsidkaren inte levererar i tid och detta inte beror på dig, så har du rätt att häva avtalet. Om den vara du har köpt är felaktig eller om tjänsten inte utförts fackmässigt har du rätt att reklamera med stöd av konsumentköplagen respektive konsumenttjänstlagen.
Om du häver avtalet är näringsidkaren skyldig att lämna tillbaka vad du har betalat. Detta ska ske snarast, dock senast inom 30 dagar från den dag då näringsidkaren tog emot ditt meddelande om hävning.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping cart

0

No products in the cart.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?

   Login

   Register

   A password will be sent to your email address.

   Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår privacy policy.