Dani M, Lindra Pira, Imenella och Unruly Gang 20 Dec- Huskvarna

Dani M, Linda Pira, Imenella och danskollektivet Unruly gang landar i Huskvarna Folkets Park torsdagen 20 december. Vi är sjukt glada att gästas av det finaste hiphop-Sverige har att ge just nu!

Biljetter kostar 100 kr/st, begränsat antal: https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=BH3X7XFZYD3NG4L

Ingen åldersgräns.

Dani M
Dani M är ett av de hetaste namnen på den svenska scenen. Med miljoner streams, inhopp på massor av spår, samarbeten och framförallt en rad egna hits och en ny platta under hösten- det blir dynamit!


Linda Pira
Linda Pira slog ner i hiphopvärlden när hon gästade Stor på Rom & Kush för sex år sen. Och sen dess har hon radat upp hits som både streamats flitigt och vunnit priser, jobbat som programledare i P3, varit huvudperson i en SVT-dokumentär och framförallt – spelat på klubbar, konserter och festivaler. Och nu är det scenen i Huskvarna Folkets Park som gäller.


Imenella
Med låten Chagga omdefinerar Imenella innebörden av ordet – och får en hit på köpet. Imenella har en bakgrund i dansen (bland annat som grundare till Unruly Gang) och då är steget inte så långt till rapscenen. En första EP är på gång.


Unruly Gang
Dancehallkollektivet Unruly gang backar upp på scen och gör kvällen komplett. Du har kanske redan sett dem i video till Linda Piras Vem e ni – om inte, kika och kom förberedd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Send message via your Messenger App